Café MP

U maju 2000 god. je od Bistro Heinemann’s nastao Café MP koji je u prvim mesecima svog postojanja ostao nepromenjen sve do leta iste godine. Pocetkom avgusta 2000 god. Café MP je kompletno renoviran i preuredjen. Sve, od poda, preko interijera pa do plafona je zamenjeno i renovirano da bi se pruzio sto lepsi i prijatniji ambijent za goste i posetioce.

Danas nakon vise od cetiri godine uspesnog rada Café MP je dostigao status jednog od najposecenijih domacih kafica u okolini Stuttgart-a pa i sire.

Tokom radnih dana a pogotovo u vreme letnje sezone sa velikom bastom (preko 100 sedecih mesta) kafic nudi, kako po danu tako i navece, pored prijatnog i mirnog ambijenta pravu mogucnost sastajanja i druzenja. Za one koji su neumorni i zeljni nocnog zivota kao i ludog provoda su tu petak i nedelja, kada u kaficu do u jutarnje sate uz domacu live muziku sa pevacima i pevacicama se sve pretvori u atmosferu jednog Club-a koji sebi trazi ravnog na ovom podrucju.

Nezaboravimo i legendarnu BIG PARTY koja se nekoliko puta godisnje u kooperaciji sa diskotekom Metropola organizuje u prostorijama Café MP-a i DGB-a. Tada su u kaficu za Club atmosferu zaduzeni DJ-i koji, nasuprot u velikoj hali sa domacom narodnom i zabavnom muzikom, pustaju House i Dance hitove. Sa tim je zadovoljen svaki muzicki pravac, sto i dokazuje uvek veliki broj gostiju na ovom Party-u.

Pored svog sirokog programa, Café MP nudi i vama mogucnost da ga iznajmite za svoje proslave, rodjendane, zurke itd.
Uz vlastitu kuhinju Café MP-a nudimo vam i mogucnost Catering Service-a, sve po zelji i dogovoru. Zato i zbog organizacije se preporucuje takve termine na vreme rezervisati.

Vas Café MP Team